Tiskam si B kompleks Tokrat me je pozabljen b kompleks, pripeljal v pravi raj

Tokrat me je pozabljen b kompleks, pripeljal v pravi rajZopet sem odšla na dopust na pol bosa in tokrat pozabila moj b kompleks, ki sem si ga sicer pripravila na mizi, le vzela ga nisem. Upam, da imam vsaj ene kopalke s seboj, ker ta trenutek nisem prepričana o tem, da so v potovalki. 

Bližala se je ura za kosilo, zato sem se odpravila ven, da poiščem restavracijo za kosilo, pred tem pa pogledam, ali obstaja kje kakšna trgovina z dopolnili. Res bi bilo dobro, da kupim b kompleks, ker dva tedna brez tega zna biti morda predolga doba. Se mi zdi, da so mi ravno dobro prijeli. Po eni uri raziskovanja nisem našla nobene trgovine, tako, da mi b kompleks očitno še ni namenjen. Sem pa našla zato na poti zelo prijetno restavracijo in odšla na kosilo. Ker me je ravno stregla neka gospa, sem jo vprašala, ali morda ve, kje je kakšna trgovina z dopolnili, če sploh je. Očitno sem imela zelo veliko srečo in pa tudi nesrečo, saj sem menda za par metro zgrešila trgovino, ki je tukaj za ovinkom od restavracije.  

Ko sem zaključila s kosilom sem se, odpravila to predlagane trgovine. In res je bila tam butična trgovina, ki je imela točno to, kar iščem. Ko sem vstopila v trgovino, sem takoj vprašala prodajalko, če imajo morda b kompleks dopolnila. Ko me je vodila do police, kjer so dopolnila, pa sem že od daleč videla, da imajo točno ta b kompleks, ki ga imam doma. No, to je pa že dvojna sreča v roku petnajst minut. Včasih se pa tudi meni kaj poklopi.

Z novimi b kompleks, dopolnili sem odšla iz trgovine ter se skoraj zaletela v sosednjo trgovino. Ulice so res ozke tukaj. Trgovina pred mano pa je bila pravi raj zame. Neskončna paleta lanenih oblačil je kar bodla v oči. Sedaj mi je jasno, zakaj sem b kompleks, tokrat pozabila doma.