Tiskam si Lovska kamera Stara lovska kamera, ki se je komaj oddala

Stara lovska kamera, ki se je komaj oddalaPresenečena sem bila, da se lovska kamera kar ni oddala. Mislila sem, da je vseeno dovolj dobra in da je veliko lovcev, ki bi kaj takega imelo. Na vseh portalih primer za to je bila objavljena in že dva tedna ni bilo nobenega klica. Nisem bila prepričana, v čem je težava in niti nisem vedela, koga naj o tem povprašam. Res nisem imela veliko stika z ljudmi, ki bi vedeli zakaj se lovska kamera kar noče oddati. Logično bi bilo, da bi bila previsoka cena, ampak ker sem jo želela podariti, mi je bilo izjemno čudno, da ni šlo skozi. 

Stara lovska kamera, ki se je komaj oddala

Ko sem skušala dobiti kakšen odgovor od očeta, pa tudi nisem daleč prišla, ker mu spomin ne dela več najbolje. Žal sem bila popolnoma prepuščena sama sebi in res nisem vedela, kaj naj storim. Vse kar mi je ostalo, je bilo, da čakam, da se lovska kamera sama odda in bolj, ko ne po naključju. 

Mislilo je kar nekaj tednov, ko ni bilo nobenega interesa in res sem imela že v načrtu, da se lovska kamera vrže proč ali pa jo nesem, v kakšno lovsko trgovino, če jo oni lahko komu podarijo. Bila sem se že odločila za eno od teh možnosti in sem bila že odločna, da bom najprej oddala v lovsko trgovino in če tam ne bom imela uspeha, jo bom odnesla na odpad. Ko sem se usedla, da bom odstranila vse oglase, pa sem prejela klica in nepoznane številke. Brez pričakovanj sem se oglasila in na drugi strani se je predstavil prijazen gospod, ki ga je zanimalo kaj več o tem, kakšna je lovska kamera, ki jo imam. Bila sem čisto presenečena, ker nisem pričakovala nobenega klica, saj več kot en mesec ni bilo nobenega interesa. Ko sem mu povedala, kar vem, kar je bilo skoraj nič, je rekel, da se mu zdi, da bi jo z veseljem imel. Dogovorila sva se za en dan, da se oglasi, da vidi, kakšna je lovska kamera in če je to kar misli da je, jo bo vzel.