Tiskam si Servis telefonov Servis telefonov zaradi problemov z baterijo

Servis telefonov zaradi problemov z baterijoDa vam danes telefon dela, da ima polno baterijo in da ste dosegljivi je skoraj najpomembnejša stvar. Še kako vas zna telefon spraviti ob živce, če vidite, da se mu baterija prazni prehitro, tako sem tudi jaz potrebovala servis telefonov, ker se mi je baterija na telefonu prehitro praznila. 

Kako neprijetno se počuti danes človek, če ni dosegljiv vsepovsod, tako zelo smo se navadili na to. Se spominjate, če ste malo starejši, kako je bilo živeti takrat, znali smo preživeti dan čisto normalno. Hodili smo iz šole brez telefonov, starši dokler nas niso zagledali doma, niso vedeli kje se nahajamo. Sedaj pa že takoj iščemo servis telefonov, če telefon ne dela brezhibno. Ne znamo več živeti brez telefona, brez kontrole nad tem, da nas in mi vse dobimo takrat, ko to želimo. Včasih pogrešam tiste sproščene čase, ko smo šli na dopust in samo sporočili domov, da smo srečno prispeli, potem pa se nismo več slišali, dokler nismo prišli domov. Kako dobri časi so to bili.

Takoj bi se vrnila v te čase, ne pa da že iščem servis telefonov, ker me moj telefon spravlja ob živce, ker je neprestano prazna baterija in mi neha delat, ravno ko bi ga potrebovala, sedaj kdaj pa ga potrebujem, pa bi lahko rekla, da skoraj ves čas. Ne znamo več biti brez njega, potem pa se čudimo, da se baterija prazni. Seveda se, če ga non stop uporabljamo.

Našla sem servis telefonov, povedala zakaj sem prišla in šla domov seveda z novo baterijo. Upam, da bo ta delala dlje časa, če ne pa bom spet šla na servis telefonov in jo zamenjala, saj mi drugega ne preostane. Danes je potrebno biti dosegljiv, tako smo vajeni vsi, ne samo jaz, zato nam servis telefonov še kako prav pride, če nam telefon ali baterija ponagaja, da si ga čimprej spet usposobimo.