Tiskam si Jadralno padalstvo Bovec Raziskujem, kaj ima jadralno padalstvo bovec nevedno med informacijami

Raziskujem, kaj ima jadralno padalstvo bovec nevedno med informacijamiKo sem prišla domov z izleta po Gorenjski, sem takoj preverila na spletu vse okoli jadralnega padalstva na spletni strani, ki jo ima jadralno padalstvo Bovec, da se pozanimam okoli vseh stvari. Najprej me je seveda zanimalo, kakršna je cena, potem pa seveda kakšni so stroški, ki jih ima nekdo, ki se s tem ukvarja. Na hitro bi rekla, da so zmerni, ampak ne vem pa zagotovo.

Ko sem zbrala vse podatke, sem naredila izračun, koliko bi me to staro. Seveda sem morala vračunati tudi stroške poti in podobno. Predvsem pa me je zanimalo ali se kdo od polizanih ukvarja s tem športom in se bom lahko kdaj pridružila njim. Sama ne vem, ali bi hodila na začetku. Upam sicer na to, da ima jadralno padalstvo Bovec tudi kakšna priporočila okoli tega ali pa kakšen svoj klub, kjer se padalci lahko dogovarjajo za skupne izlete. Bilo bi namreč zelo priročno, saj je to vseeno najbrž šport, ki zahteva kar veliko pozornosti in previdnosten. Vsaj na začetku, ko kot začetku še nisi izurjen.

Raziskujem, kaj ima jadralno padalstvo bovec nevedno med informacijami

Čeprav je jadralno padalstvo Bovec nekaj kar ni preprost šport, me priznam, vedno bolj vleče v to. Mislila sem, da me bo vseeno želja minila, ko bom prebrala nekaj načrtov o tem, kako vse skupaj poteka, ampak vidim, da me sedaj le še bolj mika, da bi to preskusila. Ena možnost je sicer, da grem za začetek na polet v tandemu, da vidim, če je to rez zame. Čeprav mislim, da je bolje, da kar naredim tečaj verjetno. Vsaj tako se mi dozdeva.

Mislim, da je to vseeno nekaj, kar bom morala malce prespati in potem poklicati v jadralno padalstvo Bovec, da pridobim še kakšno informacijo več. Potem se bom pa odločila. Zna biti, da je jadralno padalstvo Bovec nekaj, kar mi zna popolnoma spremeniti ritem v življenju, in bo vseeno treba malce bolje to premisliti.