Tiskam si Sankanje Prvo zimsko sankanje je vedno najlepše

Prvo zimsko sankanje je vedno najlepšeKo zunaj zapade prvi sneg, se ga vsi najbolj razveselimo. Še sama, pa sem že starejša, zelo rada vidim, da zapade sneg. Danes ni več tako kot včasih, ko smo morali čistiti ceste, danes so ceste prav kmalu čiste, ker za to poskrbijo na občini. Tako nam ostane več časa, da ga lahko preživimo z svojimi otroci. 

Sama vedno uživam, ko se sankam z otroki. Ker živimo na podeželju, je vse, kar moramo narediti to, da prinesemo sanke iz garaže in že se lahko sankamo. To mi je res všeč. 

Najbolj naporno je, da se moramo voziti kam daleč, potem pa je proga polno zasedena. Tako imamo naš hrib in uživamo v sankanju. Letos smo prvič prepričali tudi očeta, da se je sankam z nami. Tako smo prvo sankanje izkoristili na polno in se sankali vsi skupaj. Prišli so tudi sosedje in res smo vsi skupaj uživali kar tri ure. 

Sama sem šla v hišo malo prej, da sem vsem skuhala čaj, da smo se lahko po sankanju vsi skupaj pogreli. Premalokrat imamo takšne zimske dni in ko zapade sneg tudi pri nas ga bomo vedno izkoristili. Kajti sedaj je že navada, da če sneg en dan zapade, se tudi kar hitro stali. Tako moramo vedno izkoristiti tisti dan na polno. 

Seveda pa ne pozabimo na posnetke in slike. Te so obvezne in nastanejo prav spontane, ker nimamo časa, da bi na sliki izpadli lepo. Tako nam na snegu vedno uspejo najlepše slike in najlepši posnetki.