Tiskam si Opornice za roke Opornice za roke za otroke

Opornice za roke za otrokeNaša mala je med počitnicami hodila vseeno v telovadnico telovadit in igrat košarko, ker je bilo tako organizirano med počitnicami in prišli smo do opornice za roke. Saj veste, kako gre z otroci, prvi dan ga pripelješ in še greš zraven ,da vidiš kdo bo imel tvojega otroka na očeh in kaj bodo delali, ko vidiš da je vse v najlepšem redu, ostale dni otroka še samo pripelješ in se odpelješ. 

Naša mlada nadobudnica, pa je preveč korajžna in poškodbe ne počivajo. Trenutno nismo brez opornice za roke. Kajti, ko je prišla v telovadnico, ni šla v garderobe ampak je na igrišče skočila iz tribune, pa je zabolelo koleno in roka. In ker korajža velja, ni hotela nobenemu nič povedati in tako bila še tri ure na igrišču, brez opornice za roke, saj nihče ni vedel, da si je poškodovala roko. Ko smo prišli po njo, pa je povedala, da jo zelo boli roka. Seveda smo se takoj odpeljali do zdravnika, on jo je dal na slikanje. K sreči ni bilo nič zlomljeno, je pa svetoval, da ne bi bila brez opornice za roke. Tako smo prišli do opornice, kajti roka je potrebovala počitek in opornice za roko so za to idealne.

Tako smo počivali med počitnicami doma in se dolgočasili, pa še opornice ni hotela nositi, tako da smo se neprestano kregali. Ko smo imeli ponovni pregled, nisem mogla biti tiho in rekla sem zdravnike, da opornice za roke noče nositi. Zdravnik se je pogovoril z mojo hčerko in ji razložil, zakaj opornice za roke služijo in da če jo bo nosila, bo njena roka prej zdrava, če pa opornice za roke ne bo nosila, pa jo bo morala imeti dlje časa. To je bilo dovolj, da je moja hčerka opornico non stop nosila in tako bila kmalu brez nje in počitnice so se lahko nadaljevale.