Tiskam si Moške ure Moške ure so pogosto tudi ponaredki

Moške ure so pogosto tudi ponaredkiOriginalne moške ure praviloma kupujemo pri priznanih prodajalcih in spletnih trgovinah. Izogibati se velja nakupu ur pri nepreverjenemu prodajalcu. Še posebej bodite pozorni, če vam nekdo želi prodati uro po smešno nizki ceni. Izogibajte se nakupu moške ure pri uličnih prodajalcih, ki so še zlasti pogosto pojavljajo v tujini. V takih primerih je veliko večja verjetnost, da boste kupili ponaredek ali pa celo uro, ki je bila ukradena. Nedavno tega sem srečala dobrega znanca, ki mi je potarnal, da je bil pred kratkim na potovanju po Italiji, kjer je naletel na uličnega prodajalca ur, ki ga je prepričal v nakup moške ure.

Najprej je bil zelo vesel, ker je kupil ročno uro prestižne znamke in zelo elegantnega videza po zelo ugodni ceni. Ob prihodu domov, ko si je vzel več časa za ogled svoje moške ure, pa je presenečeno ugotovil, da se na časovnici vidijo ostanki lepila in da številke niso enake velikosti in oblike. Šele takrat je posumil, da je kupil ponaredek. Njegovo veselje, ki ga je do tedaj prevevalo, se je spremenilo v jezo in žalost, da se je pri nakupu ure pustil pretentati neznanemu uličnemu prodajalcu. Poleg tega ga je bilo tudi sram, da je bil tako lahkoveren in se je tako opekel.

Dejal je, da mu od zdaj naprej ne bo nikoli več niti padlo na pamet, da bi kar koli kupil od uličnih prodajalcev. Nakup ročne ure zahteva temeljit razmislek in fizičen ogled ure. Šele, ko ste prepričani, da gre za originalni izdelek, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem, se odločite za nakup moške ure. Marsikdo se bo tudi vprašal, kako naj loči ponaredek od originala. Podatke o tem boste našli na spletu – in to brez težav. Naj vam ne bo žal časa, ki ga boste posvetili preučevanju te tematike.