Tiskam si Volnene nogavice Letošnjo sezono bodo volnene nogavice še bolje obarvane

Letošnjo sezono bodo volnene nogavice še bolje obarvanePred mnogo leti so bile volnene nogavice skoraj pozabljene in jih skoraj nihče ni več uporabljala. Razen starejše generacije, ki so prisegali nanje, je redkokdo kupil prave volnene nogavice. Spomnim se, ko smo imeli nešteto volnenih nogavic na zalogi, pa se kar niso prodale. Kasneje smo jih potem razdelili kot darila, ker se nam je zdelo škoda, da bi stale tam na zalogi.

Pretekla leta pa so se volnene nogavice prodajale, kot da je to edino, kar ljudje še iščejo. Bila sem res pozitivno presenečena, kar mi je dalo še večji zagon, da sem iskala nove modele nogavic. Na koncu smo prodajali vsako zimo samo še to, ker smo imeli res veliko različnih modelov. Letos se sezona še ni začela in občutek imam, da bo še boljša, kakor je bila lani.

Letošnjo sezono bodo volnene nogavice še bolje obarvane

Ker je sezona že tik pred vrati, že zdaj pripravljam izbor nogavic, ki bodo letos v prodaji. Nekatere modele bomo ohranili, ker so se lansko leto zelo dobro prodajali, poleg teh bodo pa dodani še novi. Te se pa ravno te dni izbirajo, da bo zbirka resnično popolna in privlačna. Letos imajo tudi dobavitelji mnogo več izbire, kar pomeni, da so se tudi oni bolje pripravili na letos in da tudi oni pričakujejo boljšo prodajo. Srčno upam, da je moj občutek pravi in se bom pravilno pripravila, da bomo imeli dober dohodek pozimi. Letos bo to še mnogo bolj dobrodošlo, kakor pa vsa prejšnja leta. Načeloma nam kar dobro kaže, da bomo s stroški na zeleni veji, ampak vseeno se pa lahko zgodi kakšno presenečenje, na katero želim biti pripravljena.