Tiskam si Apartma Bovec Kupila sem si apartma Bovec, ker rada smučam na Kaninu

Kupila sem si apartma Bovec, ker rada smučam na KaninuŽivim nekoliko oddaljena od Bovca, ki mi je eden izmed lepših krajev v Sloveniji. Ker rada smučam, sem se odločila, da si kupim apartma Bovec, ki je blizu smučišča Kanin.

Kupila sem si apartma Bovec, ker rada smučam na Kaninu

Najprej sem poklicala agencijo, ki mi je pomagala pri nakupu nepremičnine. Na voljo sem imela ker nekaj izbire med apartmaji v Bovcu. Stanovanja so bila različne kvadrature. Pomembno mi je bilo, da imam ločeno kuhinjo. Zato sem si izbrala malo večji apartma Bovec, ki je imel še majhen balkon in ločen spalni del. Kuhinja je bila sicer majhna, amapk čisto dobolj za moje potrebe kuhanja. Pozimi sem se tako odpravila v svoj apartma Bovec in najprej zakurila. S sabo sem imela vso smučarsko opremo. Z žičnico sem se peljala na Kanin in smučala cel dan po prekrasnih strminah. Za naslednji dan pa sem si izbrala izlet oziroma pohod ob reki Soči. Tudi pozimi je bila reka Soča čudovita. V okolici so se pohotile prekrasne zasnežene gore. Cesta čez Vršič je bila zaprta, zato sem se peš odpravila ob reki Soči navzgor. V dolini pod Mangrtom sem se dobila s prijatelji, kjer smo odšli na dobro kosilo. Oni so pa hodili na turno smuko.

Poleti, ko pa je veliko več ljudi v Bovcu, mi služi apartma Bovec bolj za prijatelje, ki se odpravijo na rafting in druge vodne športe. Jaz imam raje zimo, mir in tišino. Razmišljam, da čez poletje dam apartma Bovec v najem in si tako prislužim nekaj dodatnega denarja. S tem bi lahko šla na počitnice na morje na Madeiro, katero že nekaj časa želim obiskati. Tako sem ponovno stopila v kontakt z agencijo za nepremičnine, ki mi je pomagala pri pripravi oglasa. Poleti je bil apartma Bovec ves čas zaseden z gosti. Ker je bila lokacija odlična, s pogledom na hribe, v mirnem okolju amapk še vedno blizu mestnega jedra, se je apartma Bovec redno oddajal.